Kinetics Studio programI

 

PILATES

 

 

Pilates predstavlja duboko fokusiran i skladan spoj vežbi za telo i duh. Uz stručne savete naših kvalifikovanih instruktora i kroz pažljivo odabrane vežbe, dovodite Vaše telo u najbezbedniji položaj u svakoj vežbi i pravilno ih izvodite, osećajući svaki mišić koji ste aktivirali tokom vežbanja.

Saznajte više

 

 

 

JOGA

 

 

Vinjasa joga

 

Vinjasa joga je aktivan stil joge koji podrazumeva sinhronizaciju položaja i daha, odnosno smenjivanje položaja na svaki udah i izdah, uz povremeno kraće zadržavanje u određenim položajima. Pokreti su izrazito fluidni, tako da ponekad deluju kao ples....

 

Saznajte više

 

 

 

VOĐENI TRENINZI

 

 

Bilo da želite da jačate svoje telo, da ga oblikujete, sagorite kalorije ili oporavite od neke povrede, učinite korak više za Vaše telo, unapredite Vaše vežbanje i posvetite mu se odlučnije i ozbiljnije, vođeni treninzi su ono što Vam je potrebno.

 

Saznajte više

 

 

 

INDIVIDUALNI TRENINZI

 

 

Svaki trening je osmišljen sa ciljem da zadovolji Vas i da se prilagodi samo Vama i Vašim dnevnim potrebama. Stručnim treningom se posvećujemo eventualnim deformitetima kičmenog stuba, smanjujemo bol u leđima ali i radimo na korekciji Vaše telesne težine. Raznovrsnim vežbama razvijamo Vašu snagu, fleksibilnost, izdržljivost, ravnotežu, okretnost i spretnost.

 

Saznajte više

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ono što naši vežbači najviše vole kod nas je što je svaki trening uvek drugačiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vežbajte u prijatnoj sali sa toplom atmosferom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postavite sebi nove izazove!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odredite svoj cilj i zajedno sa nama ga dostignite!