Kinetics Studio - O nama

 

Pilates i fitnes studio "Kinetics" od 2012. godine vodi stručni tim diplomiranih profesora fizičkog vaspitanja i sertifikovanih fitnes instruktora. Podižemo nivo i pristup vežbanju, kao sastavnom delu kvaliteta života svih nas. Posvećeni smo našim članovima, fokusirani na rad u grupama sa malim brojem vežbača, i usmereni na to da Vaših dragocenih sat vremena, koje izdvajate za sebe, učinimo osvežavajućim i opuštajućim nakon svakodnevnih obaveza. Pozitivnom i prijateljskom atmosferom u studiju stvaramo mogućnost da se svakom vežbaču pristupi pojedinačno, da mu pružimo punu pažnju tokom vežbanja kako bi se svi naši članovi osećali prijatno i već posle prvog treninga poželeli da  više ne propuste nijedan trening.

 

U okviru studija postoje dve odvojene sale, prijatne, čiste, toplo uređene i opremljene velikim brojem rekvizita i sprava za vežbanje: jedna je za grupne programe, pre svega pilates i jogu, a druga za individualne i vođene treninge.

 

Stručnim pristupom naših instruktora i trenera insistiramo na pravilnosti izvođenja vežbi, vodeći računa o svakom položaju naših vežbača tokom vežbanja, korigujući njihovo nepravilno držanje ili pogrešno izvođenje vežbe. Raznovrsnim vežbama kako sa rekvizitima, tako i bez njih, stvaramo jedinstven tip vežbanja na svakom treningu i činimo da svaki čas bude uvek drugačiji, dovoljno zabavan, pun izazova, ali i zahtevan, kako bi svi  uvek odlazili sa osmehom na licu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budite okruženi onima koji Vas podstiču da prevaziđete izazove.