Kinetics Studio programi: Joga

 

Vinjasa joga

 

Vinjasa joga je aktivan stil joge koji podrazumeva sinhronizaciju položaja i daha, odnosno smenjivanje položaja na svaki udah i izdah, uz povremeno kraće zadržavanje u određenim položajima. Pokreti su izrazito fluidni, tako da ponekad deluju kao ples.

 

Vinjasa trening prija i na fizičkom i na mentalnom nivou, fizički zato što kroz vežbanje izbacujemo toksine iz organizma i dajemo mu dodatni priliv energije, a mentalno zato što dah sinhronizovan s pokretima omogućava da se um opusti i isključi od svakodnevnih obaveza.

 

Ovaj stil je odličan kako za početnike, tako i za iskusnije vežbače, jer uvek pruža nov izazov. U našem studiju smo posebno usmereni na pravilnu aktivaciju dubokih mišića, čime se postižu najbolji efekti, bilo da nam je cilj da sagorimo kalorije, postignemo snagu ili fleksibilnost ili pronađemo samopouzdanje, fokus i svesnost sopstvenog tela. Prepoznajući da ne postoje dve iste osobe, svakom vežbaču pristupamo kao pojedincu, nudeći mnoge varijacije i modifikacije, kako bi svako imao najveću moguću korist od treninga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobar  trening Vam razbistri misli, emocije i učini Vaš dan lepšim.